Veelgestelde vragen

Indien wij uw opdracht ontvangen via de webshop, ontvangt u binnen 30 minuten een bevestiging van uw opdracht. Wanneer u een contactformulier heeft ingevuld met een bestelling ontvangt u, op werkdagen tussen 09.00u- 17.00u, binnen 30 minuten een bevestiging van uw opdracht. Niet ontvangen binnen 30 minuten? Bel dan met de klantenservice!

Ja, dat kan. U kunt bij Kerstkadokopen.nl diverse pakketten tegelijk bestellen.

Wij leveren de kerstpakketten op de begane grond. We verpakken de kerstpakketten in feestelijke geschenkdozen, tenzij anders aangegeven. Levering vindt plaats op pallets en bij kleinere aantallen in omdozen. Huiszendingen verzenden wij i.v.m. breukgevoeligheid en onze afhankelijkheid van postbezorging, helaas alleen op uw eigen risico!

Al onze (eigen keuze) kerstpakketten zijn zowel excl. als incl. BTW geprijsd.

Indien u uw bestelling wenst op te halen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice en te vragen naar de mogelijkheden.

U kunt uw kerstpakketten bestellen zolang de voorraad dit toelaat. Indien u meer dan 100 kerstpakketten nodig heeft, adviseren wij u uw bestelling niet te lang uit te stellen, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Met uitzondering van de uitverkocht banner, zijn alle kerstpakketten op onze site op voorraad. Wij verwerken orders op basis van binnenkomst. Een kerstpakket dat uitverkocht raakt, wordt direct voorzien van een uitverkocht banner of van de site verwijderd.

Nee, dat weten we helaas niet. Onze transporteurs leveren van 08.00 – 18.00u. Helaas kunnen we niet aangeven, ook niet bij benadering, hoe laat de kerstpakketten bestelling op de door u gekozen dag zal arriveren. Wel kunt u vooraf een voorkeur aangeven, hiermee wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Als onze chauffeur op een later tijdstip terug moet komen, omdat er niemand aanwezig was, kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Indien u een tijdsblok voor aflevering in de ochtend vóór 12 uur wenst, dan kunnen wij dit voor u inkopen. De kosten hiervoor bedragen per pakketsoort, op 1 adres in Nederland, € 35,- excl. BTW.

Bij de meeste pakketten is dat mogelijk. De voorwaarden hiervoor zijn: een minimale afname van 60 dezelfde kerstpakketten. Wij gaan dan samen met u op zoek naar de beste invulling van uw wensen om zo het best passende kerstpakket voor u en uw medewerkers, collega’s en/of relaties samen te stellen. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Ja, bij een minimale afname van 60 gelijke kerstpakketten. De kaart of brief ontvangen wij graag uiterlijk 3 weken voor de door u gewenste afleverdatum. Wij drukken zelf geen kaarten!

Ja, dat is mogelijk. De prijs voor huis-aan-huis leveringen binnen Nederland is € 8,45 excl. BTW (10,25 incl. BTW) per pakket per adres. Tarieven voor buitenland zijn maatwerken en geschieden op basis van nacalculatie. Let wel op welke pakketten u uitkiest om per post te laten verzenden, dit i.v.m. breukgevoeligheid. Wij willen het uiteraard graag voor u regelen, maar wij kunnen helaas geen garantie geven op deze zendingen. Huiszendingen verzenden wij i.v.m. breukgevoeligheid en onze afhankelijkheid van postbezorging daarom helaas alleen op uw eigen risico! Daarnaast willen wij u met klem attenderen op het feit dat wij geen invloed hebben op de bezorgdatum van uw postzendingen. Wij leveren de pakketten zeer tijdig aan bij de post verzenders om zo te trachten de vertragingen in deze drukke bezorgperiode voor te zijn!

Staat uw vraag er niet bij?

Contactformulier

Naar het contactformulier

Klantenservice

Kerstkadokopen
Verschuurstraat 20
4812 PX, Breda

06 – 55 49 44 34
info@kerstkadokopen.nl